تلفن اندرویدی شما یک رایانه قدرتمند است؛ اما مانند همه رایانه ها بدون مراقبت و نگهداری مناسب نمی تواند آن طور که باید کار کند.
افکارنیوز: تلفن های اندرویدی با گذشت زمان کند و از مدافتاده می شوند، اما نکات زیر می تواند به شما کمک کند تا تلفن تان مثل روز اول کار کند.
تلفن اندرویدی شما یک رایانه قدرتمند است؛ اما مانند همه رایانه ها بدون مراقبت و نگهداری مناسب نمی تواند آن طور که باید کار کند.
اگر شما نیز تلفن اندرویدی دارید، شاید بدانید تلفن تان بعد از چند ماه استفاده، کندتر از زمانی که آن را خریده اید، کار خواهد کرد.
برای این موضوع چند دلیل وجود دارد که در این نوشتار به شما ارائه می کنیم تا تلفن هوشمند اندرویدی خود را در بهترین حالت نگه دارید.
شما می توانید بسیاری از پیشنهادهایی را که در این نوشتار به شما می دهیم با یک تنظیم مجدد کارخانه ای ساده انجام دهید.
● کش (cache) گوشی تان را پاک کنید
آیا برنامه ای دارید که پیوسته به طور ناگهانی اجرا می شود؟ به جای به زوربستن (force closing) یا حذف (uninstall) آن، سعی کنید کش (cache) آن را پاک کنید.
این روش ساده می تواند شما را در حل مشکلات ناشی از برنامه های مزاحم یاری کند، بدون این که مشکل جدیدی برایتان ایجاد کند.
برای پاک کردن cache یک برنامه، منوی تنظیمات را در گوشی تان باز کنید و روی برنامه ها (Applications) کلیک کنید.
بعد از آن، مدیریت برنامه ها (Manage Applications) را انتخاب کرده و برنامه ای را که برایتان مشکل ایجاد کرده بود، برگزینید. نگران نباشید، تمام داده ها و اطلاعات تان دست نخورده باقی می ماند؛ شما فقط از دست فایل های موقت که ممکن است موجب آزارتان شود، خلاص می شوید.
● برنامه ها را حذف کنید
اگرچه حذف برنامه ها کار مناسبی به نظر نمی رسد، اما برخی برنامه ها بخوبی نوشته نشده اند و این اشتباه ها موجب ایجاد همه نوع مشکل برای تلفن اندرویدی شما می شود.
مشکلات درونی را می توان از ذخیره داده های حساس مانند ذخیره یک فایل متنی ساده در کارت حافظه تا درگیر کردن نوار اطلاع رسانی تان با به روزرسانی مداوم ـ که نمی توان آن را از کار انداخت ـ مرتب کرد.
به عنوان مثال برنامه رسمی فیس بوک را در نظر بگیرید. باز کردن این برنامه به طور خودکار GPS شما را روشن می کند، در صورتی که شما می خواهید یک عکس را آپلود کنید یا یک حالت به روزرسانی شده را با دیگران به اشتراک بگذارید.
این برنامه بخوبی امکان انجام کارهای ذکر شده را به شما می دهد و در این مورد بسیار خوب و عالی است، بجز این که این برنامه هر چند وقت یک بار فراموش می کند GPS تلفن همراهتان را بعد از یک بار استفاده خاموش کند و این یعنی هدر رفتن انرژی ارزشمند باتری تلفن تان. حتی برنامه هایی که شما خودتان آنها را اجرا نمی کنید می تواند در حال اجرای فرآیند خود در پس زمینه تلفن تان باشد و باعث اتلاف منابع بدون هیچ دلیل موجهی شود.
متاسفانه وظیفه کش ها (task killers) هم معمولا برای رفع این مشکل کاری از پیش نمی برند؛ بنابراین تنها گزینه کاربردی برای شما این است که کشوی برنامه هایتان (app drawer) را باز کرده و برنامه هایی را که به طور مرتب از آنها استفاده نمی کنید، حذف کنید.
انجام این کار فضای بیشتری را برای ذخیره اطلاعات مختلفی مانند عکس و فیلم در اختیار شما قرار می دهد و از تعداد برنامه هایی که در پس زمینه گوشیتان اجرا می شود می کاهد.
● چیزهای زاید را از کارت حافظه گوشی تان حذف کنید
شاید حذف موارد زاید از کارت حافظه (SDcard) گوشی تان موجب ارتقای عملکرد تلفن اندرویدی تان نشود، اما دست کم شما را از شر همه فایل های قدیمی و بلااستفاده که فقط در کارت حافظه تان فضا اشغال می کردند، خلاص می کند. برای پیدا کردن بزرگ ترین مشکل کارت حافظه تان، نصب برنامه DiskUsage را به شما پیشنهاد می کنیم.
این برنامه به شما نشان می دهد کدام فایل ها در تلفن تان بیشترین فضا را اشغال کرده است. البته شما برای حذف فایل ها به آنها نیازی ندارید یا باید تلفن تان را به رایانه متصل کنید یا از برنامه مرورکننده ای مانند Astro استفاده کنید.
شما هر زمان که یک برنامه را حذف می کنید باید این کار را انجام دهید؛ زیرا برخی برنامه ها بعد از حذف شدن، پوشه هایی از اطلاعات را به جای می گذارند. اگر تلفن ریشه دار (root) شده باشد، شما می توانید با دریافت برنامه SD Maid به طور خودکار فایل های قدیمی را دور بیندازید.
همچنین این برنامه امکان ثابت کردن یا حرکت دادن هر bloatware (اصطلاحی که برای توصیف بخش های غیرلازم نرم افزار به کارمی رود، تولیدکنندگان این قسمت ها را به صورت از پیش نصب شده در تلفن های همراه یا رایانه ها قرار می دهند) را که در تلفن هوشمندتان وجود دارد، به شما می دهد بنابراین شما می توانید از دست نرم افزارهایی که سرسختانه و پیوسته از شما تقاضای به روزرسان
:: موضوعات مرتبط:
اخبار ,
,
:: بازدید از این مطلب : 438